Friday, February 20, 2015

Happy Chinese New Year

Bismillah...

Gong Xi Fatt Chai to all Chinese all around the world
May this year brings you the fortunes and prosperity


Memandangkan cuti CNY, jadi aku pun jadi perenang professional
Yeah, berenang atas katil, macam biasa
** rumah aku tader pool laa


Almost end of February, I guess
Maksudnya praktikal aku pun dah kira separuh jalan dah
That's mean aku kena buat draft final report instead of merapu kat sini
hahahaha


Minggu depan mungkin lecturers daripada PMU datang melawat
Aku tak tahu la nak bagi reaksi macam mana nanti
Hope everything's fine
Insyaa ALLAH... Amiinn...


Hari tu aku ada buat Red Velvet
Tapi tak menjadi :'(
Sadisss tahu..??
Tapi frosting aku jadi
Happy sangat bila frosting tu dapat cover Red Velvet yang tak berapa nak red tuu
Maklumlah, pakai resepi Mrs Google
Tak semua menjadi on first attempt, kan?


Lagi satu sadis, MUET dah tutup
Tak sempat apply untuk sesi Julai
Hampeh sungguh lerr..
Terpaksa tunggu sesi Nov nanti
Adalah hikmahnya tuu..


Since duduk rumah ni, memacam movie aku dah tengok
Movie yang aku baru tengok malam tadi "Exam" (2009)
Rating pun boleh tahan
Tapi low budget punya movie
Memang tak rugi la kalau download


Kalau kat panggung, aku baru je tengok "Kingsman : The Secret Service"
Memang berbaloi cerita tu
Movie yang buat aku tak heran kalau benda tu sebenarnya wujud di dunia realiti
Mungkin ada, mungkin kita tak tahu
Wallahu a'lam


Lagi satu, aku tengah mencari game PC yang best
Tolong suggestkan mana tempat untuk download game tu boleh?
hehehehe
Sometimes we need to lose ourselves, right?
Jadi, cara aku lose myself adalah main game, tengok movie, karok sensorang
Tapi part karok tu menyemak telinga orang mendengarnya
So, I go with the other two
Safer and healthier  **lahhh sangat...

Itu je laa buat masa ni
kbai
phir milenge chalte chalte
Wassalam