Saturday, March 2, 2013

Sudah Lama...

Bismillah..

Pergh... lama giler aku rasa aku dah tak update menatang nih.
Tapi nak kisah apa, kan?
Bukannya ada orang yang setia mengunjungi pun, kan?

Bajet ramai follower konon.
Dream on laahh..
Mana ada orang nak layan blog kosong ni.

Gambar tadak, bebel je banyak.
BOSAN!!!

Tak pe laa.
Sebab inilah dunia aku.
Dunia yang lebih banyak words berbanding pictures.
Sejak bila?
Lama daah..

Dalam dunia aku yang serba boring ni, tolong jangan nak merungut.
Sepak kang.
Tak suka, sila blah.
Itu prinsip aku.

Buat apa terhegeh-hegeh lagi kalau dah tak suka, kan?
Memanglah sangat kejam, tapi itu lebih baik, bukan?
Sebab aku memang kejam.
Dah lama sangat dah..

Hmm.. meraban aje laa kerja aku ni.
Lately, aku ni macam apa daa..
Taktau kenapa...

Anyway, blah dulu.
Tak dak idea nih..

Phir milenge chalte chalte
Sorry for those crap
Wassalam. :)