Friday, November 2, 2012

Aku Dah...

Bismillah..

First of all, thanks to ALLAH coz izinkan aku menengok 'Aku Terima Nikahnya' dengan jayanya even bukan kat mana-mana cinema kat muka bumi ni.




Anyway, aku ingatkan nak wat movie marathon. Lepan 'Aku Terima Nikahnya', aku plan nak layan 'Salam Cinta' ngan 'Untuk Tiga Hari'.









Hohoho.. semuanya filem Melayu. So, what's wrong with Malay films anyway?

Change the topic.

Aku tadi ada laa jugak menatap cheese choc. Meleleh liur Terliur laa plak. slurpp.. slurrpp


 Weh... dah la. Tengah bengong-bengong je rasa, Yalah, dapat kengkawan yang skedehenk.. Duhh...
Sabar je laa.

K arr..
Apa-apa hal pasal movie yang aku nonton tu, kalau aku ghase ghajen, aku wat laa post kat sini.

Phir milenge chalte chalte
Sorry for the crap
Wassalam...